Kursutbud Norge

Kundens krav i centrum! Det är dina förutsättningar som styr hur vi utformar utbildningarna. I alla våra utbildningar har vi en grundidé, en stomme som vi lätt anpassar efter dina önskemål och förutsättningar. Innehåll, plats och tid vill vi anpassa för dig inför respektive kursstart.

Vi kommer till dig eller du kommer till någon av våra partners

Vi på Spectre strävar after att genomföra utbildningen hos kunden. I de flesta fall är det enklare för oss att komma till er än tvärt om. Vi har därför hela Skandinavien som vårt arbetsområde. Vi har genomfört utbildningar från Arendal i söder till Lofoten i norr och många ställen där emellan exempelvis Molde och Bergen.

De fasta kurserna ser du på länkarna här bredvid.

Hur lär du dig

Vi är övertygade om vikten av praktik i utbildning. Detta gäller i allra högsta grad marina utbildningar. Själklart måste vi lära oss teorin bakom men man blir inte en skicklig ishockeymålvakt genom att endast lära sig teorin bakom – övning ger färdighet!

I våra utbildningar strävar vi aktivt efter att göra dem verklighetsnära och anpassat efter kundens egna förutsättningar. Vissa certifikatsutbildningar är mer teoretiska än praktiska men där strävar vi efter att göra teorin så applicerbar på verkligheten som möjligt för att göra steget kort mellan teori och tillämpning.

Försäkringsbolagens krav

Funderar du på att skaffa en högfartsbåt! Ring oss så berättar vi mer vad som händer på marknaden just nu!